Magyarország a focirajongók országa, és bár a futball trófeák elkerülik klub- és válogatott csapatainkat, a magyarokban megmaradt a sport szeretete, a nagyok – és kevésbé nagyok – iránti lelkesedés, rajongás. Szinte lehetetlen olyan sörözőt találni, ahol ne lenne legalább néhány focidrukker a tévére tapadva esténként egy jóleső ital mellett, legyen az magyar, spanyol, olasz vagy angol focimeccs.

Ahol ennyire rajonganak a labdarúgásért, ott sok nagy játékost ismernek névről, mezszámról, játékstílusról…és az internet miatt, manapság bizony mindenki tudja (legalább nagyjából), hogy melyik játékos mennyiért igazolt az aktuális csapatához, mennyit keres, ki a barátnője, mik a babonái, és így tovább. Lássuk hát, hogy aki a nagy sztárok közül autóra (is) költi a fizetését, milyen autót választ. Extrémet vagy kevésbé hivalkodót? Elegánsat vagy sportosat? A következő oldalakon kiderül…először néhány magyar, majd néhány nemzetközi játékost és drága játékszerét mutatjuk be.

15. Kádár Tamás – BMW X6 35d – 15 millió Ft

A 2016-os EB-n remekül szereplő Kádár Tamás, a védelem egyik alappillére volt. Korábban Diósgyőrben futballozott, azokban az időkben egy tuningolt BMW X6 35d-vel járt. A 375 le / 680 Nm teljesítményű matt fekete autó nem fóliázva volt, színét egy teljes fényezés adta.

1 / 15 kép