Nem nehéz észrevenni, hogy napjainkban a sportfogadások piacán Magyarországon is milyen ütemben törnek előre az online fogadóirodák (persze az online térnyerés egyáltalán nem csak a sportfogadásokra igaz), bár még mindig van egy elég jelentős réteg, aki szépen kitöltött tippmix-szelvénnyel baktat be egy lottózóba és így teszi meg tippjeit. És a két típusú fogadást preferáló feleknek egyaránt megvan az indoka arra, hogy miért így vagy úgy játszik már egy ideje, a következőkben néhány ilyen érvet és ellenérvet fogunk áttekinteni.

1) Az biztos, hogy az online sportfogadás jóval több lehetséges eseményt kínál, mint a tippmix és ezeket a különbségeket főleg a kevésbé ismert vagy népszerűbb sportágak/bajnokságok esetén fedezhetjük fel – egy jó példa a hazánkban is egyre népszerűbb amerikai foci, amelyből kizárólag az NFL-t kínálja a tippmix 5-10 fogadási típussal, míg online fogadóirodáknál az amerikai egyetemi bajnokságot vagy akár a kanadai ligát is megtalálhatjuk tipplehetőségek százaival. Ráadásul jelentős mértékben kevesebb élő eseményre fogadhatunk a tippmixen, mint online.

2) Online folyamatosan bónuszokkal és akciókkal találkozhatunk, akár kezdők, akár régi tagok vagyunk, előfordulhat, hogy akár az eseményekre is jobb szorzókat találhatunk, főleg, hogy rengeteg online fogadóiroda van, akik mind azért küzdenek, hogy a fogadók náluk tegyék meg tétjeiket.

3) Az online sportfogadást kedvelők szerint időt lehet megtakarítani, ha nem kell elsétálni egy lottózóba, viszont az ellenzők szerint, ha már találtunk megfelelő eseményt, akkor a tippmix is tudja az online szelvényt kezelni és sokan szeretik a lottózók hangulatát, az ottani társadalmi életet.

4) Online bármikor ki- és beszállhatunk a fogadásba, hiszen már régóta vannak olyan irodák, amelyek lehetőséget kínálnak arra is, hogy még a meccs vége előtt a nyeremény bizonyos százalékával kiszálljunk, ha kedvezően áll a kimenetel.

5) Nem vagyunk egyetlen “szolgáltatóhoz” kötve, a szorzók nyomában akár 5-6 oldalon is fogadhatunk és megtalálhatjuk a legjobban fizető fogadóirodát, így mindig maximalizálhatjuk a nyereményünket, plusz a legtöbb online fogadóiroda már elemzésekkel, statisztikákkal és blogokkal is segít, tehát nem kell a fizikai szelvény kitöltése előtt hosszas kutatásokat végezni.

6) A tippmix támogatói szerint online jóval könnyebben bele lehet kerülni egy spirálba és túl sokat fogadni – de igazából ez a veszély megvan a tippmix oldalán is, plusz a fogadóirodák minden esetben figyelmeztetnek a felelősségteljes fogadásra, tehát ebben a témában egyáltalán nincs különbség a két oldal között.

7) Online nem kell kalkulátort használni, a fogadóiroda mindent kiszámol helyetted. Ha mégis tippmixelsz, ezzel a kalkulátorral könnyen ki tudod számolni a várható nyereményed. Kattints ide a tippmix kalkulátorhoz